EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Menu

Sollicitatieprocedure

Uniek bij Enyoi ICT Services: Sollicitant Self Service

Bij Enyoi ICT Services staat automatiseren centraal. Met onze software laten we zo veel mogelijk administratieve werkzaamheden verdampen. Dat geldt ook voor de administratieve handelingen in het werving- en selectieproces van onze HR-afdeling. Deze worden geautomatiseerd met Sollicitant Self Service. Het scheelt onze HR-afdeling veel werk en dus ook tijd. Zo komen we er eerder aan toe om jou een reactie te sturen op je sollicitatie. Dat is voor jou trouwens niet het enige voordeel van Sollicitant Self Service. Ook vind je alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie terug in je eigen sollicitatieportal. Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.


Hoe werkt Sollicitant Self Service?

Klik op de knop ‘Solliciteren’ (rechtsboven, staat bij iedere vacature vermeld) en vul je gegevens in op het formulier. Kies voor ‘Aanmaken’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd naar Kees Zandbergen, onze HR-manager.

Als we denken dat je bij EnYoi ICT Services past, dan krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (we hebben meer info van je nodig, of we nodigen je uit voor een gesprek etc.). Elk keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail van ons met daarin een link naar het betreffende bericht.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Kees Zandbergen via het tabblad contact.